Mamma till ett mirakel

Hjälp, inte pluggat matte på 10 år.

Jag har nu tagit ett STORT steg i alla fall för mig själv. Jag har sökt till matematik 2c. Hjälp, har nästan lite panik!! Jag hade väldiga problem med matematik under hela min skolgång och har som ni förstår inte pluggat matematik på 10 år. Då brottades jag med matematik A och året efter bytte jag skola och gick om ett år eftersom jag bytte linje. Där ville jag läsa alla B kurser när klasskompisarna läste alla A men av någon dum anledning fick jag inte det för den studievägledaren som tyckte jag skulle vänta ett år och då rann det ut i sanden.

Jag har under flera år tänkt att jag ska studera upp matematik B men som aldrig blivit av, men nu jäklar. Jag har kollat på några linjer jag skulle vilja studera sen för att få ett bra yrke i framtiden och dom har begärt lite olika steg i matematik 2. Så för att vara på den säkra sidan ansökte jag om att studera C-kursen av dom tre alternativen. Vilket ger mig lite panik. Men ska jag ändå studera så kan jag väl ta den mastigaste så har jag det avklarat.
Kursstart är 21 mars om kommunen godkänner min ansökan, så med lite disciplin hinner jag kanske gå igenom lite att matten så jag inte är allt för lost när det är dags.

 

Oh är nervös redan, men stolt över att jag ändå skicka in ansökan. Ett steg i rätt riktning!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats