Mamma till ett mirakel

WOOHOO MÅLET ÄR I HAMN…

26829415_10155839246780170_1265934455_o

 

Alltså wow vilken lättnad att vakna upp idag och inse att vi har nått målet jag satte upp för mig själv när jag blev gravid. Att nå vecka 28+. Idag är vi där och jag är så glad!! Jag känner mig nästan höggravid (hur det nu känns, haha) och nöjd men självklart ser jag fram emot fler veckor och kommer nu ta en veckan i taget. Ska jag sätta upp ett nytt mål så är det vecka 32+, min läkare är dock cool lugn och tror att jag kommer gå fullgången – jag hoppas hon har rätt.

 

Självklart ska detta firas, jag tillhör dom som gillar att fira det som går och detta är verkligen en anledning.
Så på måndag ska jag både gå till frisören och till hudterapeut för en ansiktsbehandling. Det ska bli så skönt och välbehövligt. Min sambo kommenterade min utväxt i håret här om dagen, det är ett gott bevis på att det är dags och ansiktsbehandling behöver alla. Längtar så till måndag, ingen måndagsångest då inte.

<3

26913902_10155839246755170_1208012856_n

I helgen ska vi ta upp spjälsängen och börja boa lite i sovrummet och jag har börjat virka för en troligtvis vagnsmobil. Är rätt så nöjd med mina små bläckfiskar. Satt och virkade till 01.10 i natt, tiden bara försvann. Det brukar bli så när jag går upp i något som är roligt. Sambon var ute igår så det var hans sovmorgon så det var med trötta ögon jag gav mig upp i morse när Celine vaknade 07.00 och vägrade ligga kvar i sängen och vila. Men nu är jag rätt så pigg och har virkat lite till.

Lovar att visa resultatet sen.

 

ha en fortsatt fin lördag alla ni. <3

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats